Nέο... παραλήρημα Τόρες

Ο Φερνάντο Τόρες φαίνεται πως δεν αφήνει σε… χλωρό κλαρί τη Λίβερπουλ, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του για λογαριασμό της Τσέλσι! Ο Ισπανός επιθετικός των «μπλε», υποστήριξε ότι θα ήθελε κάποια μέρα να επιστρέψει στο «Άνφιλντ» και ζήτησε κατανόηση από τους φίλους των «κόκκινων» για τη φυγή του!



Nέο... παραλήρημα Τόρες

Όσο κι αν θέλουν να ησυχάσουν στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και να συνεχίσουν τη ζωή χωρίς την ύπαρξη του Τόρες στη γραμμή κρούσης, δεν μπορούν, αφού ο πρώην επιθετικός της ομάδας, δεν σταματά να μιλάει για τη Λίβερπουλ και να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του. Μόνο που αυτή τη φορά το… προχώρησε περισσότερο το θέμα, τονίζοντας πως κάποια στιγμή στο μέλλον, θα ήθελε να φορέσει ξανά την κόκκινη φανέλα!

«Τώρα, μπορώ να παλέψω για όσα έχω ονειρευτεί και φυσικά τους τίτλους. Όσοι βρίσκονται έξω από τον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν μπορούν να καταλάβουν ορισμένα πράγματα. Το θέμα είναι πως μετά την αποχώρηση των Τσάμπι Αλόνσο και Χαβιέ Μασεράνο, κατάφερα να δω φως στο τούνελ, μόνο όταν ήρθε η πρόταση από την Τσέλσι. Απλά είχε έρθει η ώρα μου να φύγω. Ελπίζω σε βάθος χρόνου, οι φίλοι της Λίβερπουλ να με καταλάβουν. Θα ήθελα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό σε όλα τα μέλη του συλλόγου» ήταν τα λόγια του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Τσέλσι στη «Sun»!

Ο Τόρες, δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στο ντέρμπι με τους «κόκκινους», όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα γεγονός που τον έχει στεναχωρήσει. Όπως δήλωσε, πρέπει στη συνέχεια να εμφανιστεί αποφασισμένος και έτοιμος να προσφέρει το 100% στους Πρωταθλητές Αγγλίας, ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη και την πίστη των ιθυνόντων των Λονδρέζων.

«Όντας επιθετικός, αυτό που μου ζητείται είναι να σκοράρω και εγώ φροντίζω να αποπληρώνω με γκολ. Ακόμη δεν έχω συναντήσει από κοντά τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Τα χρήματα που διέθεσαν για εμένα, μιλούν από μόνα τους και δείχνουν ότι στην Τσέλσι ονειρεύονται τις επιτυχίες. Θέλω να ανταποδώσω όσα έχω πάρει μέχρι στιγμής».