Ευκαιρία για Γουίκομ

Να εκμεταλλευτεί την ήττα της πρωτοπόρου Τσέστερφιλντ από την Μπέρτον θέλει η Γουίκομ, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο από τη LeagueTwo. Για να τα καταφέρει πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπράντφορντ. Να πλησιάσει και άλλο θέλει η Σριούσμπερι που υποδέχεται τη Στίβενεϊτζ.



Ευκαιρία για Γουίκομ

Η εικόνα της αγωνιστικής

Να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή θα προσπαθήσει η φορμαρισμένη Γουίκομ που έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα στα τελευταία παιχνίδια και δοκιμάζεται τώρα στην έδρα της Μπράντφορντ.

Να συνεχίσει το σερί των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων και να πλησιάσει και άλλο τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας θέλει η Σριούσμπερι που υποδέχεται τη Στίβινεϊτζ.

Από τις θέσεις των πλέι-οφ στις θέσεις της ανόδου θέλει να βρεθεί η Ρόδεραμ και για να το κάνει αυτό πρέπει να περάσει αλώβητη από τη δύσκολη έδρα της Όξφορντ.

Θεωρητικά εύκολο έργο περιμένει την πέμπτη του βαθμολογικού πίνακα Μπέρτον που μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Αγωνίζεται στην έδρα της ουραγού Στόκπορτ που μετράει εννιά σερί αγώνες χωρίς νίκη.

Η Τζίλιγχαμ βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο όμως δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην έδρα της Κρου που μετράει εντός έδρας τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Η κατηφόρα για την Πορτ Βέιλ συνεχίζεται αν και παραμένει ακόμη στις θέσεις των πλέι-οφ. Για να μην κατρακυλήσει και άλλο όμως θα πρέπει να υποτάξει εντός έδρας τη Νορθάμπτον.

Έναν μόλις βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Μπαρνέτ και θέλει μόνο νίκη στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Τορκί για να ανασάνει.

Η Μάκλσφιλντ βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δοκιμάζεται στην έδρα της Όλντερσοτ.

Η Σάουθεντ θα ταξιδέψει στο γήπεδο της Άκρινγκτον στοχεύοντας τις θέσεις των πλέι-οφ, την ώρα που η ισόβαθμη με τη Σάουθεντ, Τσέλτεναμ, υποδέχεται τη Χέρεφορντ.

Στη μέση ανάμεσα από τις ζώνες του πλέι-οφ και του υποβιβασμού συνεχίζουν σχεδόν αδιάφορες οι Λίνκολν και Μόρκαμ που αναμετρώνται στην έδρα της πρώτης.

 
Αναλυτικά οι αγώνες της League Two

Άκρινγκτον – Σάουθεντ

Κρου – Τζίλιγχαμ

Λίνκολν – Μόρκαμ

Μπαρνέτ – Τορκί

Μπράντφορντ – Γουίκομ

Όλντερσοτ – Μάκλσφιλντ

Όξφορντ – Ρόδεραμ

Πορτ Βέιλ – Νορθάμπτον

Σριούσμπερι – Στίβενεϊτζ

Στόκπορτ – Μπέρι

Τσέλτεναμ – Χέρεφορντ