Επίθεση Μπρους σε Καπέλο!

Τα λεγόμενα του Φάμπιο Καπέλο περί σωστής επιλογής από τον Ντάρεν Μπεντ για τη μετακίνησή του στην Άστον Βίλα, καθώς τον βοήθησε και στην κλήση στην εθνική Αγγλίας, προκάλεσαν τον εκνευρισμό του πρώην προπονητή του Άγγλου φορ, Στιβ Μπρους! «Αν όντως τα έχει πει αυτά, είναι μεγάλη ασέβεια» είπε ο τεχνικός της Σάντερλαντ.



Επίθεση Μπρους σε Καπέλο!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «χωριατών», υποστήριξε πως από τη στιγμή που μετακόμισε στο «Βίλα Παρκ», τον Ιανουάριο, όλα έχουν πάρει το σωστό δρόμο στην καριέρα του, κάτι που του είπε και ο Φάμπιο Καπέλο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «λιονταριών» φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον διεθνή επιθετικό πως η επιλογή του να αποχωρήσει από τη Σάντερλαντ ήταν η πιο σωστή, αφού με την κίνησή αυτή, αύξησε τις πιθανότητες κλήσης του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νησιού.

Μόνο που ο Στιβ Μπρους, στο άκουσμα των λεγομένων του Ιταλού προπονητή, αντέδρασε, με το αίσθημα της αδικίας και πάνω από όλα, της έλλειψης σεβασμού στο πρόσωπό του! «Είναι αρκετά εκνευριστικό! Αν όντως τα έχει πει αυτά ο Καπέλο, είναι πολύ ασεβής! Ο Ντάρεν Μπεντ σκόραρε 24 φορές για την ομάδα μας και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις» απεφάνθη ο τεχνικός των «μαύρων γατών».