«Μπλόκο» Ρέινα στη Γιουνάιτεντ!

Φρένο στις μεταγραφικές ορέξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του, έβαλε ο Πέπε Ρέινα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ξεκαθάρισε ότι δεσμεύεται από το συμβόλαιό του, αλλά …πέταξε και την μπηχτή του για την έλλειψη στόχων στη φετινή πορεία της Λίβερπουλ.



«Μπλόκο» Ρέινα στη Γιουνάιτεντ!

«Ξέρω ότι ο Φαν ντε Σαρ θα κρεμάσει τα γάντια του το καλοκαίρι και είναι λογικό στη Γιουνάιτεντ να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του. Αλλά δεν σκοπεύω να κάνω κάποια κίνηση, δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό γιατί δεσμεύομαι με τη Λίβερπουλ», δήλωσε ο Ρέινα. Ο 28χρονος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ondo Sera» αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους, που όμως τα τελευταία χρόνια δεν συμβαδίζουν με την αγωνιστική εικόνα των «κόκκινων»: «Φυσικά θέλω να παλεύω για να κερδίζω τίτλους και να είμαι σε μια ομάδα που να το κάνει αυτό. Τόσα χρόνια πάντα διεκδικούσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και προσπαθούσαμε και για το πρωτάθλημα. Αλλά δυστυχώς, αυτό έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια. Δεν θα πω ψέματα, θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσω πρωταθλήματα».

O Ρέινα βρίσκεται στο «¶νφιλντ» από το 2005 και μετρά ήδη 285 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Φέτος, μετρά 26 παρουσίες του κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων» και έχει δεχθεί 31 γκολ.