Παραλίγο «μπέμπης» ο Σίρερ!

Πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε το 1992, ο Άλαν Σίρερ! Ο θρύλος της Νιούκαστλ, αποκάλυψε πως πριν αποφασίσει να μετακομίσει στο «Ιγουντ Παρκ» για λογαριασμό της Μπλάκμπερν, απέρριψε πρόταση της ομάδας του Μάντσεστερ, αφού του ζήτησαν τέσσερις εβδομάδες διορία για να βρουν τα λεφτά που θα του έδιναν!



Παραλίγο «μπέμπης» ο Σίρερ!

Πριν από 18 χρόνια, ο Σίρερ άφηνε τη Σαουθάμπτον για τους «ρόβερς», οι οποίοι του πρόσφεραν 3,6 εκατ. λίρες και αυτός είπε το «ναι», σε μια κίνηση για την οποία δεν μετάνιωσε ποτέ, αφού με τη φανέλα της Μπλάκμπερν πανηγύρισε το μοναδικό πρωτάθλημα της λαμπρής καριέρας του (1995). Οι «κόκκινοι διάβολοι» τον είχαν παρακολουθήσει και είχαν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον, το οποίο ωστόσο ποτέ δεν καρποφόρησε, επειδή οι άνθρωποι του συλλόγου, του είπαν να κάνει υπομονή τέσσερις εβδομάδες, προκειμένου να μαζέψουν το ποσό που θα του διέθεταν.

«Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν είχαν λεφτά και μου είπαν να περιμένω τέσσερις εβδομάδες, μέχρι να συγκεντρώσουν το ποσό. Αισθάνθηκα πως αν με ήθελαν τόσο πολύ, θα έρχονταν σε εμένα και με άμεσες κινήσεις θα με αποκτούσαν. Ωστόσο, είχα ήδη μιλήσει με τη Μπλάκμπερν και έπειτα από περίπου πέντε μέρες, απάντησα θετικά στην πρότασή τους» ήταν τα λόγια του Άλαν Σίρερ, στο δημοφιλές βρετανικό αθλητικό περιοδικό «Four Four Two».