Σενάρια...στησίματος στο Νιούκαστλ-Αρσεναλ

Το «τρελό» 4-4 στο ματς Νιούκαστλ - Αρσεναλ και ο τρόπος που διαμορφώθηκε το τελικό σκορ προκάλεσαν την επέμβαση της Ιντερπόλ, για στημένο ματς, με τη συμμετοχή μάλιστα παίκτη της Άρσεναλ αλλά και του διαιτητή του αγώνα Φιλ Ντόουντ!



Σενάρια...στησίματος στο Νιούκαστλ-Αρσεναλ
Η ιστοσελίδα Footanglais365 αναφέρει: «Το τρελό παιχνίδι μεταξύ της Νιούκαστλ και της Άρσεναλ το απόγευμα του Σαββάτου για την Πρέμιερ Λιγκ (4-4) δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σήμερα (Δευτέρα) δεν αποκλείεται ακόμα και η παρέμβαση της Ιντερπόλ για να εξετάσει από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που είδε τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι προηγήθηκαν με 4-0 έπειτα από 26 λεπτά αγώνα.

«Γύρω από το παιχνίδι υπάρχει ισχυρό κλίμα υποψίας, το οποίο ενισχύεται από περίεργη συναλλαγή χρημάτων. Ο Τόμας Ροζίτσκι, ο Τσέχος μέσος της Άρσεναλ, μπήκε αλλαγή και οδήγησε σε δύο γκολ για τη Νιούκαστλ, με συνέπεια την παρέμβαση της Ιντερπόλ».

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλο 4-4 παρότι η Άρσεναλ είχε προβάδισμα τεσσάρων γκολ στο ημίχρονο! Ο Ροζίτσκι μπήκε στην επανάληψη ως αλλαγή και μάλιστα έκανε το δεύτερο πέναλτι στη Νιούκαστλ. Παράλληλα ο διαιτητής Ντόουντ έκανε πολλά λάθη, δίνοντ;ς δύο αμφισβητούμενα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, δεν άπεβαλε τον Νόλαν αντιθέτα με τον Ντιαμπί, που έκανε κάτι ανάλογο στον τερματοφύλακα της Άρσεναλ Βόιτσεκ Σέζνι.