Επιστρέφει με Στόουκ ο Κάραγκερ!

Έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στη Λίβερπουλ και να τεθεί για πρώτη φορά στη διάθεση του Κένι Νταλγκλίς, στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Στόουκ, είναι ο Τζέιμι Κάραγκερ! Ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, έπειτα από απουσία δύο μηνών, λόγω της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε στον ώμο.



Επιστρέφει με Στόουκ ο Κάραγκερ!

Ο 33χρονος στόπερ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Τότεναμ, στις 28 του περασμένου Νοέμβρη, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα γήπεδα. Όπως επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης, ο Κένι Νταλγκλίς: «Απέναντι στη Στόουκ, την Τετάρτη, θα έχω στη διάθεσή μου όλους τους ποδοσφαιριστές, όπως και τον Τζέιμι Κάραγκερ που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση».

Όσον αφορά τις πιθανότητες να πέσει κατευθείαν… στα βαθιά στην αναμέτρηση με τους «πότερς» και ο Άγγλος αμυντικός να πάρει φανέλα βασικού, ο προπονητής της Λίβερπουλ απεφάνθη: «Το ιατρικό επιτελείο θα του συστήνει να είναι υπομονετικός, αλλά γνωρίζετε τον χαρακτήρα του Τζέιμι. Θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και τη στιγμή που τραυματίστηκε στο ματς με την Τότεναμ και αποχωρούσε από το γήπεδο με πόνους στον ώμο, έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του!».