Τόρες μέχρι το 2016

Δεκατρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο Φερνάντο Τόρες υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Τσέλσι, το οποίο θα έχει διάρκεια 5 1/2 χρόνια. Οπως αναφέρουν τα ρεπορταζ η μεταγραφή κόστισε 50 εκατομμύρια λίρες ενώ ο Ισπανός θα εισπράττει 180 χιλιάδες την εβδομάδα.



Τόρες μέχρι το 2016
Επιτέλους τέλος στο σίριαλ της μετακίνησης του Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι. Μετά απο συνεχείς ανατροπές η Λίβερπουλ αποδέχθηκε την πρόταση των πρωταθλητών Αγγλίας και έτσι ο "el nino" βρέθηκε στο Λονδίνο για να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του, ενώ η παρουσίαση του αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο. Σύμφωνα με τα ρεπορταζ ο Τόρες θα φορά και πάλι τη φανέλα με το νούμερο "9".

Η μεταγραφή του Τόρες είναι η έκτη ακριβότερη στον κόσμο, μετά απο εκείνες του Κριστιάνο Ρονάλντο (94 εκ. ευρώ) και του Ζιντάν (75,8 εκ.ευρώ) στη Ρεάλ Μαδρίτης, του Ζλαταν Ιμπραιμοβιτς (66 εκ. ευρώ) στη Μπαρτσελόνα και των Κακά (65 εκ. ευρώ) και Φίγκο (61 εκ. ευρώ) επίσης στη "βασίλισσα". Πάντως αρκετοί φίλοι των "κόκκινων" δεν είδαν θετικά τη μετακίνηση του Τόρες και δεν δίστασαν να κάψουν τη φανέλα που φορούσε ο Ισπανός στη Λίβερπουλ.
 
Η υπόθεση της μεταγραφής του Ισπανού επιθετικού εξελίχθηκε σε θρίλερ με συνεχείς ανατροπές. Δημοσίευματα νωρίτερα το πρωι ανέφεραν πως οι "κόκκινοι" αποδέχθηκαν την πρόταση της Τσέλσι, όμως λίγη ώρα αργότερα το Skysports επικαλούμενο πηγές μέσα απο το σύλλογο τόνιζε πως δεν υπήρχε κάποια συμφωνία. Το γεγονός αυτό ενίσχυε και η τοποθέτηση του Κένι Νταλγκλις ο οποίος κατα τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου το πρωί υπενθύμισε τη γραπτή ανακοίνωση του συλλόγου (που εκδόθηκε την Παρασκευή) και στην οποία η Λίβερπουλ ξεκαθάριζε πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση. Ωστόσο η έντονη κινητικότητα της Λίβερπουλ στο μεταγραφικό παζάρι τις τελευταίες ώρες έδειχνε το αντίθετο, καθώς μόνο στην περίπτωση που εισέπραττε χρήματα θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση του Αντι Κάρολ και να διαπραγματευτεί την αγορά του Τσάρλι Ανταμ, o οποίος θα παραμείνει στη Μπακπουλ όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου. 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή η Τσέλσι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο "Σταμφορντ Μπριτζ".


Δείτε ένα μικρό απόσπασμα των δηλώσεων του Τόρες στο Chelsea TV