Το νέο συμβόλαιο του Τόρες!

Η προσφορά που ετοιμάζεται να καταθέσει η Τσέλσι στη Λίβερπουλ για τον Φερνάντο Τόρες, αναμένεται να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των «κόκκινων», που αξιώνουν 50 εκατ. λίρες, ωστόσο, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα βγάλει από την τσέπη του συνολικά 95 εκατομμύρια! Διαβάστε για το συμβόλαιο του Ισπανού άσου στους «μπλε»!



Το νέο συμβόλαιο του Τόρες!

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, το απόγευμα της Κυριακής, γνωστοποίησε πως ο διεθνής επιθετικός παραχωρείται έναντι 50 εκατ. λιρών και η Τσέλσι ετοιμάζεται να καταθέσει την ανάλογη προσφορά εντός των ωρών της τελευταίας ημέρας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η «Daily Mail», φέρνει στην επιφάνεια τη συμφωνία που σκοπεύει να «κλείσει» ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον Φερνάνο Τόρες και η οποία, θα κοστίσει στους Πρωταθλητές Αγγλίας 95 εκατομμύρια λίρες!

Αν όλα κυλήσουν κατΆ ευχή για τους «μπλε» και ο έμπειρος φορ καταλήξει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, που συνολικά θα του αποφέρει 45 εκατομμύρια! Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αυτομάτως αυξάνονται και οι εβδομαδιαίες απολαβές του, αφού σε σχέση με τις 110.000 λίρες που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στο «¶νφιλντ», θα βρίσκει στον τραπεζικό του λογαριασμό 175.000 λίρες! Το συνολικό ποσό που θα βγει από την τσέπη του Ρομάν Αμπράμοβιτς θα φτάσει στα 95 εκατ., με τον Ρώσο μεγιστάνα της Τσέλσι να είναι αποφασισμένος να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας του στη γραμμή κρούσης και να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως ό,τι θελήσει, πληρώνει όσο – όσο και το αποκτά!