Φεύγει με 50 εκατομμύρια ο Τόρες!

Αποφασισμένη να παραχωρήσει –εν τέλει – τον Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι, αρκεί να λάβει 50 εκατ. λίρες, είτε 40 εκατομμύρια και τον Νικολά Ανελκά με τη μορφή ανταλλάγματος, εμφανίζεται η διοίκηση της Λίβερπουλ, όπως μεταδίδει το BBC!



Φεύγει με 50 εκατομμύρια ο Τόρες!

Οι ιθύνοντες των «κόκκινων», περίπου μία μέρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν και με την οποία γνωστοποιούσαν πως δεν προτίθενται να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Ισπανού επιθετικού που κατέθεσε αίτημα μεταγραφής, φαίνεται πως αλλάζουν… ρότα! Μετά την απόρριψη της αρχικής πρότασης των Λονδρέζων, ύψους 35 εκατ. λιρών, φαίνεται πως δεν θέλουν να κρατήσουν τον Τόρες στο ρόστερ της Λίβερπουλ, από τη στιγμή που θα είναι δυσαρεστημένος και πιθανότατα, αυτό θα έχει επιπτώσεις στην αγωνιστική του εικόνα.

Έτσι, μετά και την πρόθεση του Ρώσου μεγιστάνα της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, το BBC, επικαλούμενο δικές του πληροφορίες, αναφέρει πως η διοίκηση του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Ισπανό φορ στους Πρωταθλητές, αρκεί η πρόταση που θα φτάσει από τους «μπλε», είτε να ανέρχεται στα 50 εκατ. λίρες, είτε στα 40 εκατομμύρια, μαζί με τον Νικολά Ανελκά.