50-50 για Σουάρες

Δεν θέλησε να προβλέψει την έκβαση των διαπραγματεύσεων της Λίβερπουλ με τον ¶γιαξ για τον Λουίς Σουάρες ο Φρανκ ντε Μπουρ. Ο προπονητής του «Αίαντα» τόνισε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και οι πιθανότητες επιτυχίας για κάθε ομάδα είναι στο 50%.



50-50 για Σουάρες

Ο Ντε Μπουρ είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, αρκεί να καλυφθεί οικονομικά ο σύλλογος ώστε με τα έσοδα να αποκτηθεί αντάξιος αντικαταστάτης:

«Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί μας για τη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες. Οι πιθανότητες να τον αποκτήσουν είναι 50-50. Πιστεύω ότι θα μας προσφέρουν περισσότερα χρήματα. Αν δώσουν αυτά που ζητάμε θα φύγει. Τα 15 εκ ευρώ που προσφέρουν είναι πολύ λίγα».

Το κόστος άλλωστε είναι σύμφωνα με τον τεχνικό του ¶γιαξ ανάλογο με όσα έχει επιτύχει ο παίκτης τα τελευταία χρόνια σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο:

«Ο Λουίς είναι ο πρώτος σκόρερ μας εδώ και τρία χρόνια και ο παίκτης μας με τις περισσότερες ασίστ και με διαφορά. Τα πήγε περίφημα και με την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ οδηγώντας την στη τρίτη θέση και έχει συμβόλαιο μαζί μας για άλλα 2,5 χρόνια».