Χάνει Κράνιτσαρ, κοιτάει αλλού

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες της Βέρντερ Βρέμης, να αποκτήσει το Νίκο Κράνιτσαρ από την Τότεναμ, όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής των Γερμανών, Κλάους Άλοφς.



Χάνει Κράνιτσαρ, κοιτάει αλλού

Ο Άλοφς επιβεβαίωσε ότι η ομάδα της Βρέμης επιθυμούσε διακαώς τον Κράνιτσαρ, αλλά η προοπτική απόκτησης του Κροάτη δεν ευδοκίμησε.

Ο Κράνιτσαρ είχε περιορισμένες ευκαιρίες να εντυπωσιάσει, αγωνιζόμενος στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» αυτήν τη σεζόν, αλλά ο Άλοφς τόνισε πως οι Λονδρέζοι είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσουν, καθώς ακολουθεί ένα βεβαρυμμένο πρόγραμμα για αυτούς.

«Εξετάσαμε την πιθανότητα να φέρουμε το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή», είπε ο Γερμανός γενικός διευθυντής σε συνέντευξη Τύπου της χώρας του, αναφερόμενος στον Κράνιτσαρ.

«Τελικά, δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπήρξε μία ευκαιρία να το κάνουμε, αλλά προφανώς η ομάδα του δεν ήθελε να ρισκάρει την πιθανότητα που έχει να φτάσει ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Άλοφς.

Κατόπιν ο γενικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, είπε: «Θα εξακολουθήσουμε να εξετάζουμε περιπτώσεις παικτών. Θέλουμε να βρούμε λύσεις, επιθυμούμε να βελτιωθούμε. Ακόμη και τώρα είμαι σε επικοινωνία με ατζέντηδες ποδοσφαιριστών».