Η μέρα που το «Etihad»… γκρεμίστηκε από τον Αγουέρο (video)

Πέρασαν έξι χρόνια από το πιο εκστατικό φινάλε της σύγχρονης ιστορίας της Πρέμιερ Λιγκ! Ο Κουν Αγουέρο σκοράρει στις καθυστερήσεις και ανατρέπει το παιχνίδι με την ΚΠΡ (3-2), χαρίζοντας έπειτα από 44 χρόνια τον τίτλο στη Μάντσεστερ Σίτι!  



Η μέρα που το «Etihad»… γκρεμίστηκε από τον Αγουέρο (video)

Απίστευτη εξέλιξη στην αναμέτρηση, συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και ένα αδιανόητο φινάλε!

Η Σίτι ήθελε νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια ενώπιον του κοινού της, ενώ η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ -που φιλοξενούνταν στη Σάντερλαντ- ήθελε απώλεια των «πολιτών» για να κλέψει την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο!

Η κούπα… άλλαξε πολλές φορές χέρια, μέχρι την τελευταία φάση του αγώνα όπου ο Αγουέρο σημείωσε το γκολ και χάρισε στην ομάδα του τη σπουδαία νίκη (3-2)!

Πάμε να δούμε πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια.

Οι δυο αναμετρήσεις των δύο συλλόγων του Μάντσεστερ ξεκίνησαν  την ίδια ώρα. 

19Ά: Η Γιουνάιτεντ σκοράρει με τον Ρούνεϊ. Εκείνη τη στιγμή είναι πρωταθλήτρια (89-86).

39Ά: O Ζαμπαλέτα κάνει το 1-0 για τη Σίτι. Οι «πολίτες» ισοβαθμούν με τη Γιουνάιτεντ αλλά υπερέχουν (89-89).

47Ά: Παγωμάρα στο «Etihad»! Ο Σισέ ισοφαρίζει για την ΚΠΡ και γκρεμίζει προσωρινά τη Σίτι (89-87), ενώ αποβάλλεται ο Μπάρτον και αφήνει τους ρέιντζερς με δέκα παίκτες.

66': Το απόλυτο σοκ! Η ΚΠΡ παίρνει το προβάδισμα με 1-2 χάρη στο γκολ του Μακί, με τους οπαδούς της Σίτι να ξεσπούν σε κλάματα και τους αντίστοιχους της Γιουνάιτεντ να πανηγυρίζουν (89-86).

92': Υπάρχει ελπίδα! Ο Τζέκο γράφει το 2-2 με τρία λεπτά καθυστερήσεις να απομένουν (89-87).

93': Tελικό σφύριγμα. Η Γιουνάιτεντ νικά τη Σάντερλαντ και περιμένει το τέλος στο «Etihad» για να πανηγυρίσει.

95': ΠΑΝΙΚΟΣ. Στην τελευταία φάση ο Αγουέρο δέχεται την ασίστ από τον Μπαλοτέλι και ολοκληρώνει την ανατροπή με σκορ 3-2 για τη Σίτι, ξεσπώντας σε τρελούς πανηγυρισμούς. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (89-89)!