Προβάδισμα για τελικό η Άστον Βίλα!

Ένα 90λεπτο μακριά από τον τελικό των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ βρίσκεται η Άστον Βίλα, η οποία πέρασε από την έδρα της Μίντλεσμπρο με σκορ 1-0.



Προβάδισμα για τελικό η Άστον Βίλα!

Μια κεφαλιά του Μάιλ Γέντινακ από το 15ο λεπτό ήταν αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Στιβ Μπρους, ο οποίος επανέφερε στην ενδεκάδα του όλους τους βασικούς του και πήρε ένα αποτέλεσμα... χρυσάφι εν όψει της ρεβάνς στο Μπέρμιγχαμ.

Οι επτά φορές πρωταθλητές Αγγλίας χρειάστηκε να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους και να αντισταθούν στην πίεση των γηπεδούχων σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά όπως είπε αμέσως μετά την λήξη και ο προπονητής τους, Στιβ Μπρους, τα πήγαν περίφημα στο αμυντικό κομμάτι.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους εάν ο Ράντολφ δεν έκανε μία από τις αποκρούσεις της ζωής του στο πρώτο μέρος για να αρνηθεί στον Σνόντγκρας το 2-0. Πλέον η Βίλα πρέπει να διατηρήσει το προβάδισμά της στο «Βίλα Παρκ» και να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του πιο ακριβού παιχνιδιού στον κόσμο, για το οποίο από το άλλο ζευγάρι ανάμεσα σε Ντέρμπι και Φούλαμ το πάνω χέρι έχει η πρώτη.

Γιώργος Σιάφας