Σφράγισε τη δεύτερη θέση με… άνοστη ισοπαλία η Γιουνάιτεντ

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οριστικά δεύτερη η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, σε ένα ματς που δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις…



Σφράγισε τη δεύτερη θέση με… άνοστη ισοπαλία η Γιουνάιτεντ

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέμεινε αήττητος σε αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στον Ντέιβιντ Μόγιες (11 ματς) ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτέλεσε το δεύτερο στα τελευταία 19 που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τα «σφυριά»!

Το ματς

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν εξ αρχής να απειλούν με μακρινά σουτ. Στο 7’ ο Αρναούτοβιτς ήταν αυτός που δοκίμασε πρώτος αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στα χέρια του Ντε Χέα. Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε 13 λεπτά αργότερα και ήταν τριπλή! Στο 20’ το λάθος του Λανσίνι επέτρεψε στον ΜακΤόνεϊ να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή χωρίς να βρει στόχο. Στο 21’ ήταν ο Λίνγκαρντ αυτός που ανάγκασε τον Άντριαν στην πρώτη του επέμβαση, για να ακολουθήσουν άλλες δύο στα επόμενα δευτερόλεπτα από προσπάθειες των Αλέξις Σάντσες και Σο. Το αριστερό σουτ του αριστερού μπακ βρήκε μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης στο δεξί δοκάρι του πορτιέρο των «σφυριών»!

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες συνέχισαν να συναντούν δυσκολίες στο χτίσιμο επιθέσεων με κατάληξη στο «κουτί». Ο Ντέιβιντ Μόγιες προσπάθησε να βρει λύση στο πρόβλημα με περνώντας τον παιχνίδι τον Άντι Κάρολ, χωρίς ωστόσο ο υψηλόσωμος φορ να κάνει αισθητή την παρουσία του στο… αγωνιστικό κομμάτι. Κι αυτό διότι υπήρξε ένταση στο τέλος του ματς ανάμεσα στους Πογκμπά και Νομπλ, με τους δύο άσους να τιμωρούνται με κίτρινες κάρτες. Στη φασαρία ενεπλάκη και ο Κάρολ, ο οποίος δεν τιμωρήθηκε παρά το γεγονός ότι κινήθηκε προς το μέρος του Σο με… παρατεταμένα τα χέρια.

Οι συνθέσεις

Γουέστ Χαμ: Άντριαν, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Ζαμπαλέτα, Μαζουακού (66’ Κάρολ), Νομπλ, Κουγιατέ, Ζοάο Μάριο, Λανσίνι, Αρναούτοβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βαλένσια (90+4’ Μπαϊγί), Σο, ΜακΤόμινεϊ, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (74’ Ράσφορντ), Αλέξις Σάντσες (90+1’ Γιανγκ)

Διαιτητής

Τζον Μος

Ιωάννης Τζιουμακλής