Η καριέρα του Σακίρι... ανάποδα είναι τρομερή

Ένα από τα καλύτερα... αστειάκια που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο είναι η καριέρα του Τσερντάν Σακίρι ανάποδα, με την κανονική της πορεία να είναι καθοδική σε σχέση με αυτά που περίμεναν από τον Ελβετό μέσο.



Η καριέρα του Σακίρι... ανάποδα είναι τρομερή

Ο Σακίρι είναι το μεγαλύτερο όνομα στην λίστα των παικτών της Στόουκ, ωστόσο δεν κατάφερε να την βοηθήσει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Όταν αποκτήθηκε από τους «πότερς» του δόθηκε αυτομάτως ο ρόλος του ηγέτη, ή του παίκτη γύρω από τον οποίο θα μπορούσε να στηθεί μια ομάδα ικανή να απασχολήσει ακόμη υψηλότερες θέσεις στην βαθμολογία.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν στο «Bet365» και η νέα σεζόν θα τους βρει στην Τσάμπιονσιπ, με τον Ελβετό μέσο να γίνεται επίκεντρο αρκετής από της καζούρας που ακολούθησε μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό του συλλόγου.

Έτσι λοιπόν, ένα από τα viral των ημερών θέλει τον Σακίρι να: «Ξεκινάει την καριέρα του από την Στόουκ και υποβιβάζεται από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τραβάει τα βλέμματα όταν πετυχαίνει το γκολ του τουρνουά στο Euro του 2016 και περνάει μια σεζόν στην Ίντερ πριν πάει στην Μπάγερν Μονάχου όπου κερδίζει το τρεμπλ, για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της πόλης του, την Βασιλεία».

Γιώργος Σιάφας