Ο τελικός του Champions League έχει και μουσικό άρωμα βρετανικό!

Όλα τα βλέμματα στρέφονται, πλέον, στην Ουκρανία και στον τελικό του Champions League, όπου η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα κονταροχτυπηθούν για την κορυφή της Ευρώπης, με opening act την Βρετανίδα Dua Lipa.



Ο τελικός του Champions League έχει και μουσικό άρωμα βρετανικό!

Το Σάββατο 26 Μαΐου, η Μεγάλη Βρετανία θα έχει την τιμητική της, καθώς οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ θα δώσουν την σημαντικότερη μάχη για την κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου, έχοντας στο πλευρό τους την Βρετανίδα Dua Lipa.

Η μόλις 22 χρονών τραγουδίστρια, την τελευταία χρονιά έχει καταφέρει να στρέψει όλους τους προβολείς πάνω της, κερδίζοντας δύο Brit Awards, το British Female Solo Artist και το British Breakthrough Act, και έχοντας γίνει επίσημα η βρετανική επιλογή για το soundtrack του νέου James Bond. 

Στο γήπεδο του Κιέβου «NSC Olimpiyskiy», η Dua Lipa, η τραγουδίστρια της 25ης ταινίας James Bond και τελευταίας για τον δημοφιλή Daniel Craig, θα ανοίξει την λαμπερή βραδιά, απογειώνοντας τις μουσικές μετοχές της και βεβαιώνοντας πως παρόλο που δεν έχει παρακολουθήσει αντίστοιχη, ποδοσφαιρική βραδιά έχει δεσμευτεί να κάνει την πιο τρελή εμφάνισή της. «Είναι τιμή μου να μου ζητάει η UEFA και η Pepsi να ανοίξω την βραδιά του τελικού του Champions League, είναι ευκαιρία ζωής. Ανυπομονώ να εμφανιστώ μπροστά στο ποδοσφαιρικό κοινό και να γίνω κομμάτι αυτής της υπέροχης βραδιάς. Σκοπεύω να κάνω ένα αξέχαστο σόου». 

Την ίδια στιγμή, ο υπεύθυνος Marketing της UEFA, Guy-Laurent Epstein, δηλώνει πως «Όλοι στην UEFA είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την Pepsi για την έναρξη της βραδιάς του τελικού και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε την Dua Lipa στο Κίεβο. Η ενέργειά της θα δώσει στο κοινό την τέλεια έναρξη, λίγες στιγμές πριν τον απόλυτο αγώνα μεταξύ των ευρωπαϊκών ομάδων».

Ματίλντα Καλλιοντζή