Πρέμιερ Λιγκ-37η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Με σκορ 1-0 προηγείται η Τσέλσι της Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με το πέρας των πρώτων 45 λεπτών. Με 2-0 μπροστά και η Άρσεναλ επί της Μπέρνλι στο τελευταίο παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ στο «Έμιρεϊτς».



Πρέμιερ Λιγκ-37η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Τσέλσι-Λίβερπουλ 1-0

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 32ο λεπτό της συνάντησης, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Μόουζες! Η κεφαλιά που επιχείρησε δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κάριους, ο οποίος παρακολούθησε την πορεία της μπάλας προς το δεξί του «παράθυρο». Η Λίβερπουλ ήταν πάντως αυτή που ήλεγξε το ρυθμό του ματς στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου ενώ απείλησε σοβαρά σε δυο-τρεις περιπτώσεις με τελειώματα του Σαντιό Μανέ που εξουδετερώθηκαν από τον Κουρτουά (24’, 30’).

Άρσεναλ-Μπέρνλι 2-0

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 14ο μόλις λεπτό να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα της ομάδας του Σον Ντάις. Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα με προβολή στην εστία, παρεμβαίνοντας στο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ο Λακαζέτ. Ο Γάλλος έμελλε ωστόσο να πετύχει το δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις, τελειώνοντας με τη μια τη φάση που προέκυψε από αντεπίθεση και σέντρα του Μπεγιερίν.

Ιωάννης Τζιουμακλής