Το match programme στο τελευταίο εντός έδρας του Βενγκέρ (pic)

Αφιερωμένο στον Αρσέν Βενγκέρ είναι το σημερινό match programme της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Μπέρνλι. Της τελευταίας του Αλσατού τεχνικού μπροστά στο κοινό των «κανονιέρηδων».



Το match programme στο τελευταίο εντός έδρας του Βενγκέρ (pic)

Ο Βενγκέρ αποχαιρετά μετά από 22 χρόνια την Άρσεναλ και στις 18:30 θα βρεθεί για τελευταία φορά στον πάγκο σε εντός έδρας ματς του κλαμπ που «έχτισε» από το 1996 έως σήμερα.

Oι δηλώσεις του Αλσατού στο σημερινό (6/5) match programme:

«Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο από όλα σε αυτή τη δουλειά είναι ο ανταγωνισμός ο ίδιος. Το συλλογικό αίσθημα, η ανταλλαγή συναισθημάτων με ανθρώπους που δουλεύεις καθημερινά μαζί τους, η επιθυμία να νιώσεις κάτι μαζί και ο στόχος που έχεις συνεχώς μπροστά σου.


Θα μου λείψει η ένταση όλου αυτού, επειδή αυτό είναι που ξέρω σε όλη μου τη ζωή.

Θα έλεγα ότι αυτό που συνδέει όλες τις ομάδες μου μέσα από τα χρόνια είναι η επιθυμία να παίζουν ως ενωμένη ομάδα, σε υψηλό ρυθμό, και να κάνεις τους παίκτες να φτάσουν σε μια σύνθετη μορφή συλλογικού ποδοσφαίρου.

Αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν τουλάχιστον τρεις παίκτες σε κάθε κίνηση, να εκφράζουν το ταλέντο τους και να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι όταν το ποδόσφαιρο εκφράζεται με συλλογικό τρόπο και με υψηλή κατανόηση, είναι τέχνη».

Το match programme της σημερινής αναμέτρησης:

inner