Βενγκέρ: «Θα διεκδικήσει ξανά τον τίτλο η Άρσεναλ»

Βέβαιος πως η Άρσεναλ θα καταφέρει τα επόμενα χρόνια, ακόμη δίχως εκείνον, να φτάσει στο επίπεδο να διεκδικεί ξανά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.  



Βενγκέρ: «Θα διεκδικήσει ξανά τον τίτλο η Άρσεναλ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «SkySports» λίγο πριν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του στον πάγκο των Λονδρέζων απέναντι στην Μπέρνλι (18:30), ο Αλσατός τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα συνεχίσει και μετά την αποχώρηση του ίδιου να συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες του Νησιού.

«Ο πάγκος της Άραεναλ είναι μεγάλη δουλειά. Η ομάδα πέρασε αρκετά δύσκολα χρόνια την τελευταία 10ετία με την ανέγερση του νέου της γηπέδου. Πίστευα ότι από το 2016 η ομάδα θα επανερχόταν στα οικονομικά επίπεδα που θα της επέτρεπαν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ξανά», ήταν το πρώτο σχόλιο του πολύπειρου τεχνικού που συνέχισε:

«Αυτό που δεν μπορούσα να προβλέψω είναι ότι θα υπήρχαν άλλες ομάδες που θα ξέφευγαν πολύ στο οικονομικό κομμάτι. Αυτό το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Νομίζω, όμως, ότι η Άρσεναλ θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα».