«Ο λόγος που δεν παίζει ο Μπαϊγί είναι γιατί δεν πάει Μουντιάλ»

Ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που έχουν πιθανότητες να παίξουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας θέλει να δώσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μετά το δημοσίευμα της «Mirror» πως έχει βάλει στο... ψυγείο τον Ερίκ Μπαϊγί, κλήθηκε να μιλήσει για το θέμα διαψεύδοντάς το.



«Ο λόγος που δεν παίζει ο Μπαϊγί είναι γιατί δεν πάει Μουντιάλ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός γράφτηκε πως δεν υπολογίζει πλέον τον Ιβοριανό διεθνή, μετά κυρίως από την επιλογή του να βάλει τον Βίκτορ Λίντελεφ στην τελευταία αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι όμως και τον πρώτο χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Το βρετανικό Μέσο ισχυρίστηκε πως ο παίκτης δεν αποτελεί επιλογή για τον Μουρίνιο και είναι ανήσυχος για το μέλλον του, ωστόσο ο ίδιος έδωσε μια λογική οπτική στο θέμα, κάτι περισσότερο από έναν μήνα πριν την πρώτη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Δεν υπάρχει καμία κατάσταση. Είναι εντάξει, δεν είναι τραυματίας, αποτελεί τον έναν από τους πέντε κεντρικούς μας αμυντικούς και ειλικρινά η δουλειά μου δεν είναι να προετοιμάζω παίκτες για το Παγκόσμιο ή να δίνω ευκαιρίες σε παίκτες που θα πάνε στα τελικά.

Αλλά είναι ο μοναδικός μας στόπερ του οποίου η χώρα δεν θα πάει στο Μουντιάλ, οπότε ακόμη και πιο συναισθηματικά να το δω και να βοηθήσω τους παίκτες μου πάνω σε αυτό, αυτός είναι ο μοναδικός που δεν θα βοηθήσω. Ο Ρόχο, ο Λίντελεφ, ο Τζόουνς, ο Σμόλινγκ, εύχονται όλοι τους να τα καταφέρουν και ο Ερίκ δεν είναι κάτω από αυτήν την πίεση», σχολίασε.

Γιώργος Σιάφας