Ζητάει πραγματικές εγγυήσεις για να μείνει ο Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν θέλει να πάθει τα ίδια με πέρυσι το καλοκαίρι και ζητάει πραγματικές εγγυήσεις από τη Νιούκαστλ για να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.



Ζητάει πραγματικές εγγυήσεις για να μείνει ο Μπενίτεθ

Ο Ισπανός τεχνικός είναι από τα «καυτά θέματα» στον σύλλογο, με το πρώτο φυσικά να είναι η πώληση των μετοχών και το πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί, αλλά κυρίως το σε ποιον.

Βάσει επίσημης ενημέρωσης των «καρακαξών» το πωλητήριο παραμένει, την ίδια ώρα που συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις με τον Ράφα. Ωστόσο ο τελευταίος από την πλευρά του θέλει να αποφύγει τα περσινά και για την ώρα δεν αποδέχεται τη νέα πρόταση που του έχει γίνει εάν δεν βεβαιωθεί πως φέτος θα έχει χρήματα για μεταγραφές.

Κι αυτό γιατί, όπως γράφεται, πέρυσι οι διοικούντες τη Νιούκαστλ του είχαν υποσχεθεί προφορικά πως θα έχει διαθέσιμα 70 εκατομμύρια λίρες σε βάθος τριετίας, κάτι στο οποίο παρουσιάστηκαν εμπόδια από την πρώτη κιόλας μέρα. Ο πρώην τεχνικός των Λίβερπουλ και Τσέλσι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο έχοντας υπογράψει νέο τριετές το 2016, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο εάν θα τον δούμε και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Γιώργος Σιάφας