Άλισον: «Σαλάχ όπως λέμε Μέσι, φαινόμενο ο Φιρμίνο»

Τις ικανότητες των Μοχάμεντ Σαλάχ και Ρομπέρτο Φιρμίνο εξύμνησε ο τερματοφύλακας της Ρόμα, Άλισον Μπέκερ, πριν από τον δεύτερο αγώνα της Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League απέναντι στην ομάδα του.



Άλισον: «Σαλάχ όπως λέμε Μέσι, φαινόμενο ο Φιρμίνο»

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των «κόκκινων» σύμφωνα με διαρκή δημοσιεύματα από τον Ιανουάριο και μετά, ανέφερε πως ο Αιγύπτιος μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για την Χρυσή Μπάλα, ενώ είχε έναν ξεχωριστό καλό λόγο και για τον συμπατριώτη του.

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής κόντρα στον οποίο έχω παίξει ποτέ, αλλά τώρα τον Μόμο θα τον φοβούνται σαν τον Αργεντινό. Με την σεζόν που κάνει μπορεί να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την Χρυσή Μπάλα, ειδικά μετά το τέλος των αγώνων του Champions League και φυσικά του Μουντιάλ.

Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Έχει φυσικό ταλέντο και απίστευτη πίστη στον εαυτό του, οπότε πρέπει να παίξουμε ως ομάδα για να τον περιορίσουμε. Η Λίβερπουλ, ωστόσο, έχει και συνολική ποιότητα στο ρόστερ της. Είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα. Δείτε τον Φιρμίνο. Είναι φαινόμενο», σχολίασε.

Γιώργος Σιάφας