Πάει για τρεις αγωνιστικές ο Σλιμάνι

Έτοιμος για τιμωρία τριών αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Νιούκαστλ, είναι ο Ισλάμ Σλιμάνι, μετά την κλήση του σε απολογία από την FA.



Πάει για τρεις αγωνιστικές ο Σλιμάνι

Ο Αλγερινός επιθετικός, που είναι δανεικός στις «καρακάξες» από την Λέστερ, ενεπλάκη σε εκτός φάσης περιστατικό με τον Κρεγκ Ντόσον της Γουέστ Μπρομ και η ανεξάρτητη επιτροπή έκρινε πως πρέπει να απολογηθεί ενώπιόν της.

Με την τελευταία να κρίνει αρκετά σοβαρό το θέμα, ο ποδοσφαιριστής έχει κατά πάσα πιθανότητα παίξει για τελευταία φορά με τη Νιούκαστλ, στην οποία έχει επί της ουσίας κοστίσει 28.000 λίρες για καθένα από τα 130 λεπτά που έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Υπενθυμίζεται πως αποκτήθηκε κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ως δανεικός από την Λέστερ, χάνοντας τους δύο πρώτους μήνες εξαιτίας τραυματισμού για να φτάσει να μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές. Το θετικό για τον Σλιμάνι είναι πως εάν του επιβληθεί η τιμωρία πριν από την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Νιούκαστλ, του χρόνου δεν θα είναι τιμωρημένος εάν παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, μιας και η τιμωρία θα έχει άμεση ισχύ και η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχει ακόμη τρία για να παίξει.

Την ίδια ώρα, η FA έκρινε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν πρέπει να τιμωρηθεί για την κίνησή του στον Μπρούνο Μάρτινς Ίντι της Στόουκ.

Γιώργος Σιάφας