Την γλιτώνει ο Σαλάχ

Κανονικά θα έχει στο τέλος της σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ τον Μοχάμεντ Σαλάχ η Λίβερπουλ, με τον Αιγύπτιο να την γλιτώνει για το περιστατικό με τον Μπρούνο Μάρτινς Ίντι μιας και φαίνεται πως δεν θα κληθεί σε απολογία.



Την γλιτώνει ο Σαλάχ

Ο σταρ της Λίβερπουλ είχε υπερβολική αντίδραση στο man to man μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή της Στόουκ στο μεταξύ τους παιχνίδι, όταν σήκωσε το χέρι του και παραλίγο να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Το περιστατικό δεν υπέπεσε στην αντίληψη της διαιτητικής ομάδας αλλά «συνελήφθη» από την κάμερα και έτσι οι άνθρωποι της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έπρεπε να πάρουν μια απόφαση. Εν τέλει φαίνεται πως ο Αιγύπτιος δεν θα σταθεί μπροστά στην ανεξάρτητη επιτροπή, με την γενική του συμπεριφορά άλλωστε να έχει δείξει πως δεν αποτελεί «βρώμικο» παίκτη, οπότε θα συνεχίσει κανονικά να κυνηγάει τα ρεκόρ που του έχουν απομείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. 

Την ίδια ώρα, τέλος μπήκε και σε ένα θέμα που είχε στην Αίγυπτο για δικαιώματα ο «Μο», μετά από παρέμβαση ανώτερου πολιτικού προσώπου, δείχνοντας στην συγκεκριμένη περίπτωση την αντιμετώπιση που έχουν στην πατρίδα του προς το πρόσωπό του.

Γιώργος Σιάφας