Σεβασμός στη φανέλα, επαγγελματισμός στο έπακρο...

Ο Χένρικ Μχιταριάν έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει μέσα στην ίδια σεζόν τόσο ως παίκτης της Γιουνάιτεντ όσο και ως μέλος της Άρσεναλ, αποδεικνύοντας πως σέβεται και τη φανέλα που φοράει αλλά και το... συμβόλαιο.



Σεβασμός στη φανέλα, επαγγελματισμός στο έπακρο...

Ο Αρμένιος χαφ ήταν εκείνος που ισοφάρισε προσωρινά (τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Μουρίνιο) για τους Λονδρέζους στο «Ολντ Τράφορντ», στην τελευταία παρουσία του Αρσέν Βενγκέρ εκεί με την ιδιότητα του προπονητή των «κανονιέρηδων».

Δεν πανηγύρισε, σήκωσε τα χέρια σε απολογητικό ύφος προς τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και χειροκροτήθηκε, ενώ μάλιστα είχε πολύ φιλικά τετ-α-τετ με τους πρώην συμπαίκτες του στο φινάλε του αγώνα...

Το γκολ που πέτυχε τον έκανε τον πρώτο που σκοράρει για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων» αλλά και εις βάρος αυτών μέσα στη ίδια αγωνιστική περίοδο, κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί!

Από τον Ιανουάριο, όταν και μετακόμισε από την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ στο «Έμιρειτς» έχει μετρήσει σε 11 ματς, 3 γκολ και 5 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως με δύο παιχνίδια περισσότερα, ο Αλέξις Σάντσες έχει 3 τέρματα και ισάριθμες ασίστ...

Κώστας Ζάλιαρης