Γιουνάιτεντ και Σερ Άλεξ τίμησαν τον Βενγκέρ, τα άφησαν όλα πίσω με Μουρίνιο! (Videos)

Φέρνοντάς του δάκρυα στα μάτια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίμησε δια χειρός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον Αρσέν Βενγκέρ κατά την τελευταία του επίσκεψη ως προπονητής της Άρσεναλ σε ένα γήπεδο που όλοι λάτρευαν να τον... μισούν. Επίσης, ο τεχνικός της Άρσεναλ πήρε την αναγνώριση και από έναν εκ των μεγαλύτερων... εχθρών του στην σύγχρονη εποχή, τον Ζοσέ Μουρίνιο!



Γιουνάιτεντ και Σερ Άλεξ τίμησαν τον Βενγκέρ, τα άφησαν όλα πίσω με Μουρίνιο! (Videos)

Λίγο πριν γίνει σέντρα στο 60ο παιχνίδι του Αλσατού τεχνικού στο «Ολντ Τράφορντ», ένα παιχνίδι που εκείνος έδωσε τόπο στα νιάτα συμπεριλαμβάνοντας επίσης στα αρχικά του πλάνα και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο για να τον κάνει τον πρώτο Έλληνα στην ιστορία της που ξεκινάει βασικός, οι «κόκκινοι διάβολοι» αναγνώρισαν την συνεισφορά του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και του έδωσαν ένα βραβείο τιμής ένεκεν, σε μία από τις πιο ιστορικές στιγμές της Πρέμιερ Λιγκ.

Το βραβείο του απένειμε ο Σερ Άλεξ, για να πάει στην συνέχεια κοντά του και ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τους δύο να αφήνουν πίσω τους τούς επικούς καυγάδες τους, άλλοτε φραστικούς και άλλοτε με... κάτι περισσότερο.

Φυσικά, μεγάλος... μάγκας της υπόθεσης ήταν ο SAF, που έσπασε τον πάγο ανάμεσα στους δύο προπονητές με τα επαναλαμβανόμενα «Come on» και τις χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια.

Η στιγμή της βράβευσης:

Και ο ένας από τους πιο γνωστούς καυγάδες ανάμεσα σε Βενγκέρ και Μουρίνιο, και ένας από τους γνωστότερους ανάμεσα σε προπονητές γενικότερα:

Γιώργος Σιάφας