Η Γουέστ Μπρομ που αντιστέκεται και ελπίζει...

Αήττητη με τον Ντάρεν Μουρ και με την ελπίδα πως η φετινή της μοίρα θα της έχει επιφυλάξει κάτι... ιδανικό, η Γουέστ Μπρομ αντιστέκεται στον υποβιβασμό.  



Η Γουέστ Μπρομ που αντιστέκεται και ελπίζει...

Μόλις σε τέσσερα παιχνίδια θητείας στον πάγκο των "baggies", ο Μουρ, ως υπηρεσιακός κόουτς, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 8 βαθμούς, όσους είχε να επιδείξει ο Άλαν Πάρντιου σε 18 αναμετρήσεις! 

Μάλιστα, το επίτευγμά του γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει πάρει νίκη με σκορ 1-0 στο "Ολντ Τράφορντ" (στο ματς με το οποίο στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Σίτι για τη φετινή σεζόν), ενώ επιπλέον, αντέδρασε και πήρε βαθμό από το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ παρά το γεγονός πως μέχρι και το 72' βρισκόταν πίσω με δύο τέρματα (2-2)!

Με την ισοπαλία που είχε προηγηθεί των δύο προαναφερθέντων ματς και μετά τη νίκη (1-0) επί της Νιούκαστλ στο St.James' Park, η Γουέστ Μπρομ επιμένει και ελπίζει σε σωτηρία ακόμα κι αν η θέση της παραμένει τρομερά δυσχερής...

Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, στο -5 από τη Σουόνσι (28 έναντι 33) που δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία, με τους "κύκνους" να έχουν ματς λιγότερο από τους "baggies".

Το σύνολο του Μουρ έχει ν' αντιμετωπίσει ακόμα τις Τότεναμ (εντός) και Κρίσταλ Πάλας (εκτός) στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Την ίδια στιγμή, τη δική τους μάχη θα δώσουν οι Σουόνσι, Σαουθάμπτον (πήρε τεράστια νίκη επί της Μπόρνμουθ με σκορ 2-1) και Στόουκ (παραπαίει αλλά πήρε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Λίβερπουλ) που μάλιστα έχουν να παίξουν μεταξύ τους και θα... πέσουν κορμια για την επιβίωση που θα κριθεί στο νήμα!

Ανεξάρτητα από τη μεγάλη δυσκολία των τελευταίων αγώνων της Γουέστ Μπρομ, το παζλ των ομάδων που θα υποβιβαστούν αναμένεται να συμπληρωθεί σε... παραστάσεις στο "Liberty Stadium".

Εκεί, το σύνολο του Καρβαλιάλ θα υποδεχθεί τους "αγίους", το βράδυ της 8ης Μαϊου, ενώ στην τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, στο ίδιο γήπεδο θα βρεθούν οι "πότερς"...

Με την Έβερτον παίζει την επόμενη αγωνιστική η Σαουθάμπτον, ενώ κλείνει τη φετινή κούρσα απέναντι στην Πρωταθλήτρια Σίτι, λίγες μέρες μετά το ματς στην Ουαλία.

Κώστας Ζάλιαρης