Ένα βήμα από το πρωτάθλημα η Γουίγκαν

Έτοιμη να πανηγυρίσει τον τίτλο της League One είναι η Γουίγκαν, που εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Μπλάκμπερν και αποσπάστηκε στην κορυφή με δύο βαθμούς και με μία αγωνιστική να απομένει για το φινάλε. Υποβιβάστηκαν η ΜΚ Ντονς και η Νορθάμπτον.



Ένα βήμα από το πρωτάθλημα η Γουίγκαν

Η πρωτοπόρος της κατηγορίας δέχθηκε πρώτην την παραβίαση της εστίας της απέναντι στην Γουίμπλεντον, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε αυτό που έμελλε να είναι το τελικό 1-1 και πλέον πρέπει να κάνει ακόμη ένα βήμα για το πρωτάθλημα μετά την εξασφάλιση της απευθείας επιστροφής της στην Τσάμπιονσιπ.

Το προβάδισμά της στον πίνακα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ολοκληρωτική απώλεια της Μπλάκμπερν, που γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την Τσάρλτον.

Στην ουρά, η ΜΚ Ντονς υποβιβάστηκε μετά την ήττα της 2-0 από την Σκάνθροπ, ενώ τον δρόμο προς τα κάτω παίρνει και η Νορθάμπτον, που επίσης ηττήθηκε. Μένει μία θέση όσον αφορά τον υποβιβασμό στην League Two, την οποία μάχονται να αποφύγουν οι Γουόλσολ, Γουίμπλεντον, Όλνταμ και Ρότσντεϊλ να μάχονται για να την αποφύγουν. Έχουν και ματς λιγότερο οι δύο πρώτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας στην League One:

Μπλάκπουλ – Σριούσμπερι 1-1

Μπράντφορντ – Σάουθεντ 0-2

Μπρίστολ Ρόβερς – Τζίλιγχαμ 1-1

Μπέρι – Πόρτσμουθ 1-0

Τσάρλτον – Μπλάκμπερν 1-0

ΜΚ Ντονς – Σκάνθροπ 0-2

Όλνταμ – Ντονκάστερ 0-0

Όξφορντ – Ρότσντεϊλ 2-1

Πίτερμπρο – Φλίτγουντ 2-0

Πλίμουθ – Ρόδεραμ 2-1

Γουόλσολ – Νορθάμπτον 1-0

Γουίγκαν – Γουίμπλεντον 1-1

Γιώργος Σιάφας