Παραμένει έδρα της Φούλαμ το «Κρέιβεν Κότατζ»

Διευκρινήσεις όσον αφορά την διαφαινόμενη αγορά του «Γουέμπλεϊ» έδωσε ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Σαΐντ Καν, ο οποίος τόνισε πως η αγορά των δικαιωμάτων του ιστορικού γηπέδου δεν θα επηρεάσει τον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ που θα διατηρήσει για έδρα το «Κρέιβεν Κότατζ».



Παραμένει έδρα της Φούλαμ το «Κρέιβεν Κότατζ»

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των «κότατζερς» ανοίγεται ακόμη περισσότερο στις επιχειρηματικές του κινήσεις στην Αγγλία κάνοντας μια... γενναιόδωρη προσφορά για την αγορά του «Γουέμπλεϊ», όπου διοργανώνονται τόσο αθλητικά όσο και άλλα γεγονότα.

Η κίνησή του αυτή οδήγησε στο συμπέρασμα πως η Φούλαμ θα μετακινηθεί, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα πιέζει πολύ για επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ και θα είναι τουλάχιστον στα πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ στο κυνήγι να την πετύχει, αλλά ο ίδιος διευκρίνισε πως το «Κρέιβεν Κότατζ» θα συνεχίσει να αποτελεί έδρα της ομάδας, παρά προορίζεται -μεταξύ άλλων- για τους αγώνες των Jaksonville Jaguars.

Συνεπώς αυτό που μένει είναι να φανεί τι θα γίνει με την Τότεναμ, αλλά και την Τσέλσι που είχαν άμεσο συμφέρον από το γήπεδο, η μία έχοντάς το στο παρόν για προσωρινή της έδρα και η άλλη έχοντας βλέψεις να μετακομίσει εκεί όταν θα γίνονται τα δικά της έργα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Γιώργος Σιάφας