Άσχημα τα πράγματα για τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός που αποκόμισε στον πρώτο ημιτελικό του «Άνφιλντ» κόντρα στην Ρόμα ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, με τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, να κάνει λόγο για βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια μετά τις πρώτες εκτιμήσεις.



Άσχημα τα πράγματα για τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Ο μέσος των «κόκκινων» χτύπησε στο γόνατο στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης και χρειάστηκε να περάσει εκτός με φορείο, αφήνοντας αμέσως την θέση του στον Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Μετά το τέλος του νικητήριου (5-2) αγώνα για την ομάδα του, ο Κλοπ ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου πως τα πράγματα μοιάζουν αρκετά άσχημα για τον ποδοσφαιριστή του, εν αναμονή φυσικά και τον εξετάσεων που θα γίνουν όταν υποχωρήσει εντελώς το πρήξιμο.

«Ο τραυματισμός του Άλεξ είναι πιθανώς αρκετά σοβαρός. Εάν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο πριν τις εξετάσεις τα πράγματα είναι μάλλον πολύ άσχημα. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς. Πρέπει να είμαστε δημιουργικοί όσον αφορά τις επιλογές μας στα επόμενα παιχνίδια», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γερμανός.

Τα λεγόμενά του γεννούν φόβους για την συμμετοχή του «Οξ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αγγλίας, με τον παίκτη να έχει κερδίσει δικαιολογημένα την εντύπωση πως θα είναι ανάμεσα στις τελικές επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες, αναγεννημένος υπό τις οδηγίες του Κλοπ και την ελευθερία στον άξονα που του έχει δώσει ο τελευταίος.

Γιώργος Σιάφας