Τζάκα: «Το Γιουρόπα Λιγκ για τον Βενγκέρ»!

Έναν λόγο παραπάνω έχουν σύμφωνα με τον Γκρανίτ Τζάκα οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ για να το κατακτήσουν το φετινό Γιουρόπα Λιγκ! Μα φυσικά, να το αφιερώσουν στον Αρσέν Βενγκέρ!  



Τζάκα: «Το Γιουρόπα Λιγκ για τον Βενγκέρ»!

Ο μέσος των «κανονιέρηδων» μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αλσατό τεχνικό, υποστηρίζοντας πως άπαντες οφείλουν – λίγο πριν το φινάλε της παρουσίας του στον πάγκο των Λονδρέζων- να τον αποχαιρετήσουν με τίτλο!

«Μας έχει απομείνει ένας μήνας που θα είμαστε όλοι μαζί και θέλουμε να του προσφέρουμε κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το διάστημα! Θέλουμε να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ για εκείνον, για εμάς και τους οπαδούς μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ελβετού μέσου, που συνέχισε:

«Όλοι ξέρουν τι έχει προσφέρει αυτά τα 22 χρόνια στην Άρσεναλ! Ως ποδοσφαιριστές ξέρουμε ότι εάν τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε δεν ακούγεται τίποτα για τον προπονητή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή και πρέπει να το αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε.

Όλοι ξέρουν την ποιότητά του ως προπονητής, πόσους ποδοσφαιριστές έκανε γνωστούς από το τίποτα. Ελπίζω να συνεχίσει την προπονητική. Θα δούμε τι θα συμβεί»!