Μουρίνιο: «Πετυχημένη σεζόν αν μείνουμε 2οι»!

Απόλυτα ευχαριστημένος με την περίοδο που ολοκληρώνεται θα μείνει ο Ζοσέ Μουρίνιο εφόσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταφέρει να μείνει στη 2η θέση!  



Μουρίνιο: «Πετυχημένη σεζόν αν μείνουμε 2οι»!

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» θεωρεί πως το… ταμείο ακόμη μπορεί να θετικό για  τον σύλλογο, αρκεί να δείξει την απαιτούμενη σταθερότητα στα τελευταία ματς της περιόδου.

«Εάν καταφέρουμε να τερματίσουμε στη 2η θέση με 81 πόντους, πίσω από την… άπιαστη Σίτι, τότε η σεζόν θα είναι καλό για εμάς. Η περίοδος είναι πετυχημένη εάν μείνουμε δεύτεροι, διότι θα σημαίνει ότι τα πήγαμε καλύτερα από τις Λίβερπουλ, Τότεναμ, Τσέλσι και Άρσεναλ», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Η επιτυχία μας θα είναι ακόμη μία μεγάλη διότι με τους 81 πόντους θα έχουμε ξεπεράσει τον αρχικό στόχο των 80 και θα μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από πέρυσι. Θα σημαίνει δηλαδή ότι κερδίσαμε περισσότερα παιχνίδια, σημειώσαμε πιο πολλά γκολ και δεχτήκαμε λιγότερα απέναντι στις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας.

Μετά από αυτά θα μπορέσουμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου με καλό πνεύμα, το ίδιο που δείξαμε και στον ημιτελικό με την Τότεναμ. Θεωρώ ότι οι εξαιρετικοί οπαδοί μας θα δείξουν τη στήριξή τους μέχρι το τελικό σφύριγμα. Ο τελικός είναι… τελικός, σαφώς και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά δεν θεωρώ ότι η σεζόν για έναν παίκτη, προπονητή εξαρτάται αν είναι καλή ή κακή από ένα ματς».