Και πρωτάθλημα και… εισιτήριο για τελικό!

Την ευκαιρία να σώσει εν μέρει τη χρονιά, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας έχει η Τσέλσι που αντιμετωπίζει τη Σαουθάμπτον (22/4, 17:00)! Δράση και στην Πρέμιερ Λιγκ με τρία σημαντικά ματς κυρίως για τη… σωτηρία!  



Και πρωτάθλημα και… εισιτήριο για τελικό!

Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα για την Τσέλσι! Η νίκη είναι υποχρέωση τόσο για την ίδια, το πρεστίζ και τον εγωισμό της, όσο και για τους οπαδούς της. Ο Κόντε ξέρει πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, όμως ακόμη και έτσι θέλει πει «αντίο» με το γνωστό… ιταλικό στυλ, διεκδικώντας δηλαδή μια κούπα! Απέναντι τους οι Λονδρέζοι θα βρουν τη Σαουθάμπτον, η οποία ψάχνεται τη φετινή σεζόν και δεν αποτελεί φόβητρο. Με νίκη πάνε τελικό και συναντούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί θα παιχτεί… όλη η χρονιά και θα ξέρουμε με τι «πρόσημο» θα κλείσει!

Αυτά για το Κύπελλο, σειρά έχει το πρωτάθλημα όπου διεξάγονται τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια! Η αυλαία ανοίγει στις 15:30 με την Στόουκ να φιλοξενεί την Μπέρνλι σε ένα καθοριστικό ματς για το μέλλον της στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι «potters» θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για παραμονή, απέναντι σε έναν αντίπαλο που η αλήθεια είναι ότι δεν καίγεται! Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην προτελευταία θέση, στο -5 από τη σωτηρία.

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ! Το κλίμα, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Αρσέν Βενγκέρ στο τέλος της περιόδου αναμένεται… ιδιαίτερο και σαφώς οι ποδοσφαιριστές θα θέλουν να κλείσουν τη σεζόν θετικά για τον ίδιο, αρχής γενομένης του σημερινού αγώνα και να μείνουν ζωντανοί για την κατάληψη της 5ης θέσης. Από τη μεριά τους τα «σφυριά» είναι ασφαλή, όχι όμως και… εξασφαλισμένα, συνεπώς περιμένουμε ένα δυνατό ματς.

Τέλος, στις 18:30 η Μάντσεστερ Σίτι θα επιδιώξει να στήσει πάρτι τίτλου στο εντός έδρας ματς με τη Σουόνσι! Άνετοι οι «πολίτες» μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, περισσότερο… αγχωμένοι οι Ουαλοί, οι οποίοι παραμένουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.