Οι υποψήφιοι για την μετά-Βενγκέρ εποχή

Το «αντίο» του Αρσέν Βενγκέρ από την ¶ρσεναλ στο τέλος της σεζόν ανακοινώθηκε επισήμως το πρωί της Παρασκευής (20/4) και το England365.gr σας παρουσιάζει τη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Αλσατού τεχνικού στον πάγκο του «Έμιρεϊτς».



Οι υποψήφιοι για την μετά-Βενγκέρ εποχή

Οποιαδήποτε εκτίμηση για το «αύριο» μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή παρακινδυνευμένη. Πολλά από τα παρακάτω ονόματα συνοδεύουν εδώ και αρκετό καιρό το ρεπορτάζ των «κανονιέρηδων» και το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος από τους εν λόγω κυρίους αναλάβει το ρόλο του 68χρονου κόουτς, σηκώνει αυτόματα στις πλάτες του ένα φορτίο δυσβάσταχτο.

Το όνομα του  Λουίς Ενρίκε είναι αυτό που «έπαιξε» εντονότερα τις τελευταίες ώρες, με τα βρετανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ωστόσο πως το κασέ του κρίθηκε σε πρώτη φάση «αλμυρό». Κάρλο Αντσελότι, Αντόνιο Κόντε αλλά και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι τα ιταλικά ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι ενώ ο Τόμας Τούχελ παραμένει στο παιχνίδι όσο δεν ανακοινώνει το σύλλογο στον οποίο έχει «χαρίσει» την υπογραφή του για την ερχόμεη σεζόν (σ.σ. σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε). Ράφα Μπενίτεθ και Μπρένταν Ρότζερς εμφανίζονται σποραδικά ως περιπτώσεις τεχνικών που γνωρίζουν τα άδυτα Πρέμιερ Λιγκ ενώ κατά το παρελθόν έχουν παρελάσει και οι Γιόακιμ Λεβ, Τιερί Ανρί…  Οψόμεθα!

Ιωάννης Τζιουμακλής