Ο απόλυτος σεβασμός των παικτών στον Βενγκέρ (pics)

Ευγνώμονες που η ποδοσφαιρική τους μοίρα επιφύλασσε συνεργασία με τον Αρσέν Βενγκέρ, δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές του Αλσατού τεχνικού, σε μηνύματα γεμάτα σεβασμό και τιμή προς εκείνον, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του στο φινάλε της σεζόν.  



Ο απόλυτος σεβασμός των παικτών στον Βενγκέρ (pics)

Ο κόουτς των «κανονιέρηδων» ετοιμάζεται ν' αποχωρήσει από τον πάγκο του λονδρέζικου κλαμπ έπειτα από περίπου 22 χρόνια, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου που θα σημάνει και το τέλος εποχής στην ομάδα...

Οι παίκτες του, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media θέλησαν να μιλήσουν δημόσια για εκείνον και όσα τους πρόσφερε, για τη στήριξη που τους παρείχε, την πίστη του σ' εκείνους και πολύ περισσότερο στο ρόλο του πατέρα που είχε όταν οι παίκτες τα έβρισκαν σκούρα και χρειάζονταν κάποιον να τους πει ότι θα είναι δίπλα τους...

Αναλυτικά τα μηνύματα:

Τζένκινσον: «Με έφερε στην Άρσεναλ και μου έδωσε τις βάσεις για να παίξω στην ομάδα που υποστήριζα από παιδί. Γι' αυτό και μόνο του χρωστάω. Μου έμαθε τόσα πολλά και πάντοτε θα τον θαυμάζω για την αξιοπρέπεια που επιδείκνυε στις δύσκολες στιγμές. Στα δικά μου μάτια, είναι ένας από τους σπουδαιότερους. Σε ευχαριστώ για όλα»

Τσέιμπερς: «Έχω τόσο μεγάλο σεβασμό γι' αυτό τον άνθρωπο. Με πίστεψε και με έφερε σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ας τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Μουστάφι: «Το τέλος εποχής της Άρσεναλ και μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Αυτός με έκανε κανονιέρη. Δεν θα καταφέρω ποτέ να σ' ευχαριστήσω τόσο για όσα έκανες στον σύλλογο. Θα δώσουμε τα πάντα για να σε αποχαιρετήσουμε όπως πρέπει».

Φάμπρεγας: «Ουάου! Δεν το περίμενα ποτέ, αλλά αυτό δείχνει το κύρος και την κλάση αυτού του ανθρώπου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την καθοδήγησή του και τη στήριξη που μου παρείχε. Ήταν μέντορας για εμένα. Με πίστεψε από την πρώτη ομάδα και του χρωστάω πολλά. Ήταν σαν πατέρας για εμένα και πάντοτε με πίεζε για να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Αρσέν, αξίζεις όλο τον σεβασμό του κόσμου...».

Ράμσεϊ: «Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω για εσένα και να πανηγυρίσω τρόπαια μαζί σου. Είχες μεγάλη επιρροή στην ζωή μου, εντός κι εκτός γηπέδου, από την παιδική μου ηλικία. Είμαι χαρούμενος που βλέπω πως όλοι δηλώνουν ευγνώμονες και εκφράζουν τον σεβασμό που σου αξίζει. Άλλαξες το αγγλικό ποδόσφαιρο και έχεις κάνει τόσα πολλά για την Άρσεναλ. Είμαι τυχερός που έμαθα από σένα. Σε ευχαριστώ για όλα».

Γουίλσιρ: «Οφείλω πολλά στον άνθρωπο που μου έδωσε την ευκαιρία στα 16 μου χρόνια και μου έδειξε τρομερή πίστη και αφοσίωση. Πάντοτε ήταν κύριος, σαν πατέρας για εμένα στα δύσκολα. Πάντοτε πίστευε σε εμένα όταν οι άλλοι δεν το έκαναν. Σε ευχαριστώ για όλα. Είναι δική μας δουλειά να τελειώσει η εποχή σου με θετικό τρόπο».

Κώστας Ζάλιαρης