Κρένκε: «Να τιμήσουμε το όραμα του Βενγκέρ»

Το δικό του αποχαιρετισμό στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος πριν λίγο ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Άρσεναλ, έκανε ο ισχυρός άντρας των Λονδρέζων, Σταν Κρένκε, δίνοντας το σύνθημα για νέες ένδοξες μέρες και συνέχεια του πετυχημένου έργου του Αλσατού!  



Κρένκε: «Να τιμήσουμε το όραμα του Βενγκέρ»

Αμέσως την ανακοίνωση του Βενγκέρ, ο Κρένκε τόνισε πως:

«Είναι μια από τις δυσκολότερες μέρες που είχαμε σε όλη την πορεία μας στον αθλητισμός. Ένας από τους βασικούς λόγους που εμπλακήκαμε με την Άρσεναλ, ήταν αυτό που δημιούργησε ο Αρσέν στον σύλλογο, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η σταθερότητά του για τόσο μεγάλη περίοδο στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού ποτέ δεν θα αντικατασταθεί» 

Ο Αρσέν έχει απαράμιλλο επίπεδο και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες απέναντί του. Όποιος αγαπάει την Άρσεναλ και όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο του χρωστάει ευγνωμοσύνη. Τρία πρωταθλήματα , με το ένα από αυτά να είναι σε μια αήττητη σεζόν, επτά Κύπελλα και είκοσι επιτυχημένα χρόνια στο Champions League είναι ένα ξεχωριστό ρεκόρ. Επίσης, μεταμόρφωσε την ταυτότητα της ομάδας και του αγγλικού ποδοσφαίρου με το όραμά του για το πώς μπορεί να παιχτεί το ποδόσφαιρο. 

Έχουμε υψηλές προσδοκίες να χτίσουμε πάνω στην αξιοθαύμαστη πορεία του Αρσέν και να τιμήσουμε το όραμά του, διασφαλίζοντας πως η Άρσεναλ θα συμμετάσχει και θα κερδίζει τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα τρόπαια του ματς. 

Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να ολοκληρώσουμε δυνατά τη σεζόν. Να ζητήσουμε τους εκατομμύρια οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο να έρθουν μαζί μας, για να αποδώσουμε την τιμή που αξίζει σε έναν από τους μεγάλους της ιστορίας της Άρσεναλ και έναν από τους μεγάλους του ποδοσφαίρου
».