Πρέμιερ Λιγκ – Ημίχρονα

Τέλος στα πρώτα 45 λεπτά των αναμετρήσεων σε «Τερφ Μουρ» και «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ», με την Τσέλσι να προηγείται στην έδρα της Μπέρνλι με σκορ 1-0 και τις Λέστερ και Σαουθάμπτον να παραμένουν μέχρι στιγμής στο… μηδέν (0-0).



Πρέμιερ Λιγκ – Ημίχρονα

Μπέρνλι-Τσέλσι 0-1

Η πρώτη αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 31η αγωνιστικής και το μοναδικό –μέχρι στιγμής- τέρμα της βραδιάς σημείωσε με αυτογκόλ στο 20ο λεπτό ο Λονγκ, αφού η σέντρα του Μόουζες δεν αντιμετωπίστηκε σωστά από τον «σκόρερ» και τον Πόουπ, του οποίου η έξοδος μάλλον μπέρδεψε τον συμπαίκτη του. Η Τσέλσι έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ εννέα λεπτά νωρίτερα (11ο λεπτό) με το πλασέ του Μοράτα να σταματά στο δεξί πόδι του αντίπαλου τερματοφύλακα ενώ ο Ισπανός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Πόουπ και στη φάση του 33ου λεπτού.

Λέστερ-Σαουθάμπτον 0-0

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της δεύτερης σημερινής συνάντησης. Οι «αλεπούδες» μπορεί να βρίσκουν συχνότερα το δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή, η μοναδική αξιόλογη φάση  τους καταγράφηκε ωστόσο στο 16ο λεπτό με το σουτ του Ιεανάτσο να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι των «Αγίων». Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 36ο λεπτό, όταν η προσπάθεια του Μπέρτραντ σταμάτησε στα χέρια του Χάμερ, ο οποίος πραγματοποίησε μια δύσκολη επέμβαση.