Ανακοινώθηκε προπονητής στην Φλίτγουντ ο Τζόι Μπάρτον!

Προπονητής της Φλίτγουντ από τις 2 Ιουνίου και για την ερχόμενη τριετία θα είναι ο Τζόι Μπάρτον, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της League One!



Ανακοινώθηκε προπονητής στην Φλίτγουντ ο Τζόι Μπάρτον!

Ο 35χρονος Άγγλος, που είναι τιμωρημένος με κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο έως το τέλος της σεζόν μετά από ποινή που του επιβλήθηκε σχετικά με στοιχηματισμό, αναμένεται να αναλάβει από την επόμενη τα ηνία της ομάδας και να διαδεχθεί τον Τζον Σέρινταν.

Όσον αφορά την τιμωρία του, ο Μπάρτον είχε παραδεχθεί πως είχε στοιχηματίσει σε 1260 γεγονότα όσο ήταν ποδοσφαιριστής, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο ίδιος δήλωσε για την πρώτη του δουλειά στους πάγκους: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την δοκιμασία και του πρότζεκτ του συλλόγου. Είναι ένας σύλλογος που τον ξέρω εδώ και καιρό και που έχει έναν πρόεδρο με τον οποίο έχω μια πολύ καλή σχέση.

Η πρώτη μου δουλειά ήταν πάντα κάτι που σκεφτόμουν πολύ και είμαι χαρούμενος με την ευκαιρία που μου δίνεται. Έρχομαι σε έναν σύλλογο με μεγάλες φιλοδοξίες. Ανυπομονώ να ξεκινήσω στις 2 Ιουνίου».

Γιώργος Σιάφας