Ζλάταν: «Μουντιάλ χωρίς εμένα δεν θα ήταν Μουντιάλ» (Video)

Χωρίς να επιβεβαιώσει εάν θα είναι στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέταξε μια από τις γνωστές του ατάκες στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στις ΗΠΑ, λέγοντας πως θα βρεθεί στο Μουντιάλ γιατί χωρίς εκείνον θα είναι απλώς μια διοργάνωση...



Ζλάταν: «Μουντιάλ χωρίς εμένα δεν θα ήταν Μουντιάλ» (Video)

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με την προσωπικότητά του και φυσικά με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, βρέθηκε σε μία από τις πιο διάσημες εκπομπές εκεί και κλήθηκε να μιλήσει για διάφορα θέματα, ανάμεσα στα οποία και το Παγκόσμιο της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εδώ και καιρό συζητιέται το εάν θα παίξει με την Σουηδία, έχοντας αποσυρθεί από αυτή ή εάν θα προσφέρει την εμπειρία του από άλλο πόστο, και ο ίδιος φρόντισε να ρίξει λίγο ακόμη λάδι στην φωτιά.

«Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ναι», είπε αρχικά και σε ερώτηση για το εάν τα παπούτσια του θα έχουν τάπες ή θα είναι κανονικά, απάντησε: «Μόλις είπα ότι θα πάω στο Μουντιάλ, εάν πω περισσότερα ο κόσμος θα με κρεμάσει».

Κλείνοντας ξεστόμισε, για να αποθεωθεί από το κοινό πως, «Βασικά, Μουντιάλ χωρίς εμένα δεν θα ήταν Μουντιάλ».

Ολόκληρη η συνέντευξή του στο «Kimmy Kimmel Live»:

Γιώργος Σιάφας