Βραβεύεται και ο κορυφαίος σε ασίστ (vids)

Η Πρέμιερ Λιγκ εγκαινιάζει το βραβείο του κορυφαίου playmaker, βασισμένη στο κομμάτι των ασίστ, θέτοντας σε ψηφοφορία τέσσερις στιγμές μαγείας, με τον Ντε Μπρόινε να... σέρνει τον χορό στα γκολ που έχει «σερβίρει» απλόχερα στους συμπαίκτες του στην Πρωταθλήτρια, Σίτι. 



Βραβεύεται και ο κορυφαίος σε ασίστ (vids)

Στον επίσημο λογαριασμό της διοργανώτριας αρχής στα social media, δημοσιοποιήθηκε η απόφαση της Premier να βραβεύει από φέτος και τον καλύτερο assist-man της αγωνιστικής περιόδου, μετά το Golden Boot και το Golden Glove.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι μέχρι στιγμής πρωτοπόρος με 15 ασίστ στους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν «πολίτες», με τον Σανέ να έχει 12 και τον Νταβίντ Σίλβα να βρίσκεται στις 11. Διψήφιο αριθμό έχει επίσης και ο Ντέλε Άλι που ακολουθεί στην 4η θέση με 10 μέχρι και αυτή τη στιγμή. 

Με αφορμή το νέο βραβείο, τέθηκαν σε ψηφοφορία τέσσερις από τις πιο μαγικές στιγμές κατά τις οποίες το «σερβίρισμα» ήταν ίσως πιο όμορφο από το γκολ και αξίζει να παρατεθούν παρακάτω:

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης