Ο Νόκαερτ κρύφτηκε πίσω από το τείχος... αλα Κουτίνιο (pics)

Με πονηριά προσπάθησε να απαγορεύσει στον Κρίστιαν Έρικσεν να σκοράρει από εκτέλεση φάουλ, ο Άντονι Νόκαερτ, όταν κρύφτηκε πίσω από το τείχος για να κοντράρει χαμηλό σουτ, όπως το έκανε παλιότερα στη Λίβερπουλ και ο Φιλίπε Κουτίνιο!  



Ο Νόκαερτ κρύφτηκε πίσω από το τείχος... αλα Κουτίνιο (pics)

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης της Μπράιτον με την Τότεναμ, το βράδυ της Τρίτης στο «AMEX Stadium», ο Νόκαερτ προσπάθησε να συνεισφέρει στο μπλοκάρισμα μιας εκτέλεσης φάουλ από τον Έρικσεν, μένοντας... πίσω από το τείχος των συμπαικτών του.

Ο ρέφερι, Κέβιν Φρεντ, τον πλησίασε μόλις το κατάλαβε, αλλά του επέτρεψε να παραμείνει στο σημείο, ωστόσο, η εξέλιξη του φάουλ ήταν άσχημη για την Τότεναμ, με τον Δανό μεσοεπιθετικό να στρώνει τη μπάλα στον Κέιν κι εκείνος να στέλνει αδύναμα τη μπάλα στα χέρια του Μάθιου Ράιαν.

Στο παρελθόν, παρόμοιο περιστατικό με παίκτη πίσω από το τείχος να επιστρατεύεται για να διώξει μια πιθανή χαμηλή εκτέλεση, είχε σημειωθεί στη Λίβερπουλ, με τον Φιλίπε Κουτίνιο να περιμένει στην πλάτη των συμπαικτών του.