Κέρασαν μπύρες και... υποβρύχια οι πρωταθλητές! (vid)

Ο Βινσέν Κομπανί έβγαλε... λόγο από τον καναπέ της μπυραρίας, ο κόσμος γιόρταζε και οι Πρωταθλητές Αγλίας κερνούσαν τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, το βράδυ της Κυριακής, μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου!  



Κέρασαν μπύρες και... υποβρύχια οι πρωταθλητές! (vid)

Η ήττα (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουέστ Μπρομ, επιβεβαίωσε τους «πολίτες» ως τους νέους Πρωταθλητές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, μόλις μια εβδομάδα μετά την δική τους ήττα και τη... χαλάστρα από τους «κόκκινους διαβόλους», στη φιέστα που είχαν ετοιμάσει στο ντέρμπι της πόλης.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Κομπανί μαζί με τους Γουόκερ, Μπερνάρντο Σίλβα, Τζον Στόουνς και αρκετούς ακόμα, βρέθηκαν στο Hale Wine Bar του Μάντσεστερ κι εκεί, ο Βέλγος στόπερ πήρε το λόγο φωνάζοντας προς το πλήθος:

«Αν υπάρχουν παιδιά στο χώρο, ας κλείσουν τα αυτιά τους ή ας φύγουν για λίγο από το χώρο... Ήταν ένα μεγάλο γαμ%#$@ ταξίδι το φετινό, ειδικά όταν είσαι οπαδός της Σίτι εδώ και 40 χρόνια. Το πήραμε ξανά, οπότε ας γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Αυτό, αποτέλεσε και το... έναυσμα του πάρτι, με τους παίκτες της Σίτι να κερνούν μπύρες και υποβρύχια τους θαμώνες του μαγαζιού!

Δείτε το βίντεο:

Κώστας Ζάλιαρης