Νίκησε και το «ψαλιδάκι» του Κριστιάνο ο Σαλάχ! (vid)

Ακόμα και τη μαγική στιγμή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο, στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να ξεπεράσει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, στην ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της φάσης των «8» της διοργάνωσης!  



Νίκησε και το «ψαλιδάκι» του Κριστιάνο ο Σαλάχ! (vid)

Η UEFA ανακοίνωσε τ' αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχε ο κόσμος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, για την ανάδειξη του κορυφαίου γκολ που σημειώθηκε στους προημιτελικούς του θεσμού και ο Σαλάχ κατέκτησε την πρωτιά!

Με 39% έναντι 30% που συγκέντρωσε το απίστευτο ανάποδο ψαλίδι του Κριστιάνο από το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Γιουβέντους, ο «Φαραώ» της Λίβερπουλ κέρδισε την προτίμηση του κοινού για το ψιλοκρεμαστό πλασέ στον επαναληπτικό με τη Σίτι στο Μάντσεστερ, όταν και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση με... κρύο αίμα.

Ο «κεραυνός» του Τσάμπερλεϊν από την πρώτη αναμέτρηση των «κόκκινων» με τους «πολίτες» πήρε το 14% των ψήφων, στο 10% έμεινε το πρώτο από τα τρία γκολ της Γιουβέντους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με την κεφαλιά του Μάντζουκιτς, 8% πήρε το χαμηλό αριστερό του Σουάρες από την πρώτη κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα.

Κώστας Ζάλιαρης