Ντε Γιονγκ: «Να μείνω στη Σίτι»

Να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι, για το υπόλοιπο της καριέρας του, επιθυμεί ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ: «Δεν μπορώ να με φανταστώ μακριά από την ομάδα».



Ντε Γιονγκ: «Να μείνω στη Σίτι»

Ο Ολλανδός μέσος μετακόμισε  στους «Eastlands», από το Αμβούργο, το 2009 και από τότε καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο μαχητικούς παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ.

Αν και η συμπεριφορά του έχει τύχει αρνητικών σχολίων, κατά καιρούς. Δέχθηκε έντονη κριτική για το τάκλιν που έκανε πάνω στο Χατέμ Μπεν Αρφά, κατά τη διάρκεια της εντός έδρας νίκης κόντρα στη Νιούκαστλ, όπως επίσης, για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Τσάβι Αλόνσο, στο Μουντιάλ. Παρ’ όλα αυτά δεν επισκιάστηκε η ποιότητα και ο δυναμισμός του, που βοηθούν τη Σίτι να στοχεύει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά, ο Ντε Γιονγκ είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο Μάντσεστερ, παρά τις «σειρήνες» από ευρωπαϊκές ομάδες.

«Δεν μπορώ να με φανταστώ μακριά από αυτήν την ομάδα», είπε αρχικά ο 26χρονος στο επίσημο περιοδικό της Μάντσεστερ Σίτι και πρόσθεσε «Η Σίτι με έχει βοηθήσει πολύ, ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή, κατά την τελευταία διετία. Τώρα το σχέδιο είναι να διαγράψουμε επιτυχή πορεία τα επόμενα χρόνια».