Big Ben: Ήρθε η ώρα να σταματήσει με στυλ η κατάρα

Καλημέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο. Big Ben εδώ. Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Λονδίνο, με τις Φούλαμ και Μπρέντφορντ να κοντράρονται στο ντέρμπι της ημέρας έχοντας διαφορετικές βλέψεις σε αυτές τις τελευταίες στροφές της κανονικής διάρκειας. Μία συν τρεις οι επιλογές μου, για την κλασσική τετράδα της αγωνιστικής.  



Big Ben: Ήρθε η ώρα να σταματήσει με στυλ η κατάρα

Θα ξεκινήσω με το ματς που μόλις ανέφερα, αυτό ανάμεσα στις δυο πρωτευουσιάνες, κι ας είναι το τελευταίο του προγράμματος της ημέρας. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 1990 για να βρούμε την τελευταία νίκη της Φούλαμ επί της Μπρέντφορντ, όταν τότε το σκορ ήταν 1-0. Κατάρα από τις λίγες για τον σύλλογο, που τώρα έχει μπροστά του την απευθείας επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Ανάλογη με το ματς πριν από 28 χρόνια θα είναι η επιλογή μου, δηλαδή άσος και NG. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στα τελευταία οκτώ της παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, η Φούλαμ τα έχει κερδίσει όλα πλην ενός (Χ), το μοναδικό που δέχθηκε γκολ (2).

Δεν απομακρύνομαι από το Λονδίνο και πηγαίνω στην έδρα της ΚΠΡ. Την ώρα που θα ξεκινάει το Φούλαμ – Μπρέντφορντ θα έχει ήδη τελειώσει η αναμέτρηση των Ρέιντζερς με την Πρέστον, μια αναμέτρηση που πιστεύω πως θα κλείσει υπέρ των φιλοξενούμενων. Η πρόσφατη παράδοση δείχνει να ευνοεί το σύνολο του Άλεξ Νιλ, αλλά σε κάθε περίπτωση το κίνητρο είναι έτσι κι αλλιώς μονόπλευρο. Η γηπεδούχος απλώς περιμένει το τέλος της σεζόν, ενώ η Πρέστον πιέζει για να προλάβει τα πλέι οφ.

Στο Ρέντινγκ η ομάδα του Πολ Κλέμεντ υποδέχεται την Σάντερλαντ, μια Σάντερλαντ την οποία μπορεί να αποχαιρετήσουμε ουσιαστικά από σήμερα. Πάνε... βουρ για δεύτερο υποβιβασμό οι «μαυρόγατες», που έχουν δύσκολα ματς με Γουλβς και Φούλαμ στο φινάλε της κανονικής περιόδου και μπορούν να ελπίζουν πως θα κάνουν την ζημιά μόνο στην πρώτη, που μέχρι τότε λογικά θα είναι πρωταθλήτρια. Και κάνω αυτήν την κουβέντα γιατί η Ρέντινγκ δεν έχει καθαρίσει ακόμη την παραμονή της και το σημερινό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να το κάνει σχεδόν και μαθηματικά. Αλλαγμένη με τον Κλέμεντ στο τιμόνι, παραλίγο να κάνει την ζημιά στην Φούλαμ μεσοβδόμαδα, θα πάω με τον άσο.

Κλείνω με τον Μίντλεσμπρο – Μπρίστολ Σίτι. Κανονικά την δεύτερη δεν είναι να την εμπιστεύεσαι ούτε σε... μιλημένο, αλλά οι αποδόσεις που τράβηξαν το ενδιαφέρον. Το διπλό είναι στα ύψη, κάτι απολύτως λογικό με βάση το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας του Λι Τζόνσον. Έλα όμως που το «Riverside» είναι σαν εξοχικό για την Μπρίστολ Σίτι. Δεν έχει χάσει σε αυτό το γήπεδο ο σύλλογος από τότε που η Μίντλεσμπρο παίζει εκεί, σε ένα ματσάρισμα που γενικά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν αρκετά επικίνδυνοι και βάσει την γενικότερη προϊστορία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όποιος γουστάρει ρίσκο το ρίχνει ξερό, εγώ θα πάω στο 2DnB.

Αναλυτικά η τετράδα μου, και μην ξεχνάτε πως τις παρακάτω αναμετρήσεις αλλά και πλήθος στοιχηματικών επιλογών μπορείτε να τις βρείτε σε εξαιρετικές τιμές στην Championsbet.

Φούλαμ – Μπρέντφορντ 1 & NG

ΚΠΡ – Πρέστον 2

Ρέντινγκ – Σάντερλαντ 1

Μίντλεσμπρο – Μπρίστολ Σίτι 2DnB