Ο Βενγκέρ πιάστηκε... προ εκπλήξεως

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον κατά πολλούς χαμένο επαναληπτικό στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ξάφνιασε τον Αρσέν Βενγκέρ, που όμως πλέον έδωσε το σύνθημα για τους «4» της διοργάνωσης.  



Ο Βενγκέρ πιάστηκε... προ εκπλήξεως

Οι Ρώσοι έφτασαν πολύ κοντά σε ακόμα μια μεγάλη ανατροπή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το τελευταίο τριήμερο, όταν έκαναν το 2-0 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο της ρεβάνς (κυνηγούσαν να καλύψουν το εις βάρος τους 4-1 από το Λονδίνο).

Οι «κανονιέρηδες» απέτρεψαν το κακό, για εκείνους, σενάριο και ισοφάρισαν μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης για να φύγουν από τη Μόσχα με το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, για πρώτη φορά έπειτα από το 2000, στον συγκεκριμένο θεσμό.

«Μας ξάφνιασαν με την ένταση που προσπάθησαν να δώσουν στο ματς από την αρχή. Πέτυχαν και το δεύτερο γκολ και είχαν ευκαιρίες και για το τρίτο, όμως αντιδράσαμε σωστά... Είδαμε τις τελευταίες μέρες πολλές ανατροπές στην Ευρώπη και αφού εμείς τα καταφέραμε οφείλουμε να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και απόλυτα προετοιμασμένοι για τα ημιτελικά. Θα δούμε τι θα μας φέρει η κλήρωση...». 

Κώστας Ζάλιαρης