Κλοπ: «Αποκλείσαμε την κορυφαία ομάδα του κόσμου»!

Πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ταυτόχρονα έβγαλε το «καπέλο» και στην αντίπαλο! Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην επιτυχία της Λίβερπουλ, αλλά εκθείασε και τη Μάντσεστερ Σίτι, χαρακτηρίζοντάς την κορυφαία ομάδα στον κόσμο!  



Κλοπ: «Αποκλείσαμε την κορυφαία ομάδα του κόσμου»!

«Πραγματικά πιστεύω ότι η Σίτι είναι η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο, αλλά ήξερα ότι μπορούσαμε να την νικήσουμε. Αξίζαμε απόλυτα να προκριθούμε στα ημιτελικά! Αντιλαμβάνομαι ότι ο Γκουαρντιόλα δεν είναι ευχαριστημένος με το ακυρωθέν γκολ της ομάδας του, όμως και εμείς από τη μεριά μας σημειώσαμε 5 γκολ και δεχτήκαμε μόλις ένα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γερμανού τεχνικού που συνέχισε:

«Βρισκόμαστε πλέον στα ημιτελικά και για αρχή πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή, διότι πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ βρέθηκε εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό»!

Η κουβέντα πήγε… ξανά στη σύγκριση της ομάδας του με τις άλλες δυνάμεις της Ευρώπης. Η απάντηση του Κλοπ; «Δεν με απασχολούν συγκρίσεις. Η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν κατακτήσει τα πάντα την τελευταία 20ετία. Εμείς, όμως, όχι και τόσα»!