Αγγλικός «εμφύλιος», πράξη δεύτερη

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρονται απόψε (21:45) στο «Etihad» στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ των «κόκκινων» που έχει φέρει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μια… ανάσα από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.



Αγγλικός «εμφύλιος», πράξη δεύτερη

Το ονειρικό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» την περασμένη Τετάρτη (4/4) έχει γύρει ξεκάθαρα υπέρ των «κόκκινων» την πλάστιγγα αναφορικά με την πρόκριση στην τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο, οι «πολίτες» θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες τους έχουν απομείνει.

Το Σάββατο (7/4), η ομάδα του Κλοπ έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με την Έβερτον, ενώ αυτή του Γκουαρντιόλα είδε τη Γιουνάιτεντ να πραγματοποιεί μια επική ανατροπή (από 2-0 σε 2-3) μέσα στο «Etihad» και να της στερεί την ευκαιρία να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας για τη φετινή σεζόν.

Ο Σέρχιο Αγουέρο προπονήθηκε κανονικά και θα πάρει φανέλα βασικού για τους γηπεδούχους που είναι ουσιαστικά πλήρεις και όπως δήλωσε ο αρχηγός, Βινσέντ Κομπανί, αποφασισμένοι να τα φέρουν όλα… τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν απόψε χωρίς τον τιμωρημένο Χέντερσον και τους τραυματίες Μάτιπ, Τσαν και Λαλάνα. Αντίθετα, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην ενδεκάδα, όπως και ο Ρόμπερτσον.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Κομπανί, Ντελφ, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Ν.Σίλβα, Στέρλινγκ, Σανέ, Αγουέρο

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Τσάμπερλεϊν, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο