Κλοπ: «Είναι... κοινοί θνητοί και οι παίκτες της Σίτι»

Βλέποντας τα πράγματα με απόλυτο ρεαλισμό, ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τέλεια ποδοσφαιρική ομάδα, εξύμνησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά τόνισε πως η Λίβερπουλ ήξερε απ' την αρχή πως και οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι είναι... απλά θνητοί και έχουν αδυναμίες. 



Κλοπ: «Είναι... κοινοί θνητοί και οι παίκτες της Σίτι»

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τους «πολίτες» στο «Etihad» για τα προημιτελικά του Champions League, ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων» δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να εμφανιστούν «θαρραλέοι, με ενέργεια» απέναντι στους... πληγωμένους «πολίτες», για τους οποίους ανέφερε: 

«Δόξα τω Θεώ είναι κι εκείνοι... θνητοί. Είχαν δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα τα οποία ουδείς περίμενε στα πρόσφατα παιχνίδα, όμως εμείς για να πάρουμε τη νίκη έπρεπε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Η Γιουνάιτεντ μπορούσε να έχει δεχθεί 5 ή 6 γκολ στο μεταξύ τους ντέρμπι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, όμως δεν υπάρχει τέλεια ομάδα στο ποδόσφαιρο. Όλες θα έχουν αδυναμίες»!

Για την ταμπέλα του φαβορί που ακολουθεί πλέον τη Λίβερπουλ μετά το 3-0 του «Άνφιλντ», ο Κλοπ είχε να πει: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε προκριθεί γιατί πάντοτε το ποδόσφαιρο σου δίνει την ευκαιρία να αντεπιτεθείς. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε σταθεροί, να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας και αν δύναται να τους δημιουργήσουμε προβλήματα όπως και στο πρώτο ματς».